Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Less Gluten
Sałatka z serem lazur, gruszką, rukolą i płatkami migdała, miodowy sos winegret
gruszka, MIGDAŁY w płatkach, Rukola, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 13,9 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.