Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Sałatka z serem paneer, ryżem preparowanym i fistaszkami, dressing z tamaryndowca
Ryż preparowany, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir, Granat, ORZESZKI ZIEMNE, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Ser paneer (Mleko KROWIE pasteryzowane, kwasek cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 384 kJ/331 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.