Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Sałatka z serem pecorino, gruszką i orzechami włoskimi, sos miodowo- musztardowy
gruszka, Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 630 kJ/390 kcal |
Tłuszcz: 29,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 29,0 g w tym cukry: 18,2 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.