Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Sałatka z serem provolone, cebulkami marynowanymi w occie balsamicznym i rukolą, pesto z orzechów włoskich
Cebulki marynowane z balsamico, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 491 kJ/117 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.