Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Less Gluten
Sałatka z serem provolone, czarnym ryżem, żółtym pomidorem i grillowaną papryką, winegret z konfiturą figową
Olej rzepakowy, Sól, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pomidorki cherry żółte, Rukola, Ryż czarny, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka), Miód pszczeli, Konfitura figowa (Figi, cukier z trzciny cukrowej, sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 751 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 18,6 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.