Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Less Gluten

Sałatka z serem provolone, czarnym ryżem, żółtym pomidorem i grillowaną papryką, winegret z konfiturą figową

Pomidorki cherry żółte, Papryka czerwona, Papryka żółta, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka), Ryż czarny, Rukola, Olej rzepakowy, Konfitura figowa (Figi, cukier z trzciny cukrowej, sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
771 kJ/184 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Węglowodany: 18,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: