Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Less Gluten

Sałatka z serem provolone, czarnym ryżem, żółtym pomidorem i grillowaną papryką, winegret z konfiturą figową

Pomidorki cherry żółte, Papryka czerwona, Papryka żółta, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka), Ryż czarny, Rukola, ., Olej rzepakowy, Konfitura figowa (Figi, cukier z trzciny cukrowej, sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
772 kJ/185 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: