Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Sałatka z serem szafir, pomidorkami, ogórkiem i sałatą rzymską, krem balsamiczny
Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Sałata rzymska mini, Ser szafir (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 444 kJ/106 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 5,7 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.