Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Sałatka z twarogowym serem wędzonym, pieczonymi pieczarkami, kukurydzą i czerwoną cebulą, sos BBQ
Cebula czerwona, Papryka wędzona, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Kukurydza, Czosnek, Cukier trzcinowy, Nasiona słonecznika, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Pieczarki, Olej rzepakowy, Szpinak baby
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.