Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Sałatka z serem żółtym, ogórkiem kiszonym, kukurydzą i wędzonym kurczakiem, sos jogurtowo-musztardowy
Ogórek kiszony, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Roszponka, Kukurydza, Filet wędzony z piersi z kurczaka, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 253 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g |
Węglowodany: 9,6 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 29,1 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.