Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Less Gluten

Sałatka z serem żółtym, ogórkiem kiszonym, kukurydzą i wędzonym kurczakiem, sos jogurtowo-musztardowy

Filet wędzony z piersi z kurczaka, Ogórek kiszony, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Kukurydza, JOGURT naturalny 2% tł., Roszponka, ., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 253 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 16,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g
Węglowodany: 9,6 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 29,1 g
Sól: 3,8 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: