Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z soczewicą, grillowanym bakłażanem, suszonymi pomidorami i bazylią, grzanki bezglutenowe, sos balsamiczny
Roszponka, Bakłażan, Bazylia, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Pomidorki cherry żółte, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Soczewica czarna, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 881 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 25,7 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.