Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z soczewicą, pieczoną dynią, suszonymi pomidorami, grzanki ziołowe, olej z pestek dyni
Olej z pestek dyni, Roszponka, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Dynia, Papryka ostra, Papryka słodka, Rozmaryn, Syrop klonowy, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Soczewica czarna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 288 kJ/308 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 31,6 g w tym cukry: 13,6 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 7,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.