Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Sałatka z soczewicą, pieczoną dynią, suszonymi pomidorami, grzanki ziołowe, olej z pestek dyni

Olej z pestek dyni, Roszponka, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Dynia, Papryka ostra, Papryka słodka, Rozmaryn, Syrop klonowy, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Soczewica czarna

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 288 kJ/308 kcal
Tłuszcz: 18,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 31,6 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: