Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Sałatka z soczewicą, pieczoną dynią, suszonymi pomidorami, grzanki ziołowe, olej z pestek dyni

Dynia, Pomidorki daktylowe, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Soczewica czarna, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej z pestek dyni, Roszponka, Syrop klonowy, Olej rzepakowy, Czosnek, Papryka ostra, Papryka słodka, Rozmaryn, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 288 kJ/308 kcal
Tłuszcz: 18,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 31,6 g
w tym cukry: 14,0 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: