Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.71
-
Dairy Free
Sałatka z szarpanym wegańskim kurczakiem BBQ, papryką, kukurydzą i ogórkiem, nachos, salsa pomidorowa
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Cukier, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Powidła śliwkowe, Papryka wędzona, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Kukurydza, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Sałata rzymska mini, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 961 kJ/469 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 47,5 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.