Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Sałatka z szarpanymi boczniakami BBQ, papryką, kukurydzą i ogórkiem, pita, guacamole
Awokado Hass, Boczniaki, Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Sałata rzymska mini, Czosnek, Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże, ocet winny, cukier, mączka słodowa PSZENNA), Papryka czerwona, Ogórek zielony, Kukurydza, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 672 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 25,4 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.