Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Sałatka z szynką, brokułem i kukurydzą, sos majonezowy
Brokuł, Kukurydza, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 629 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 9,5 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.