Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z szynką parmeńską, czarną soczewicą, winogronami i orzechami włoskimi, sos balsamiczny
Roszponka, Sałata radicchio, Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Soczewica czarna, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 249 kJ/299 kcal |
Tłuszcz: 17,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.