Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z tofu, ryżem jaśminowym i ananasem, sos limonkowy z chili
Kiełki fasoli mung, Szpinak baby, Ananas, Ryż jaśminowy, Sól, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Cukier, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Olej rzepakowy, Papryczka chili, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 817 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 27,4 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.