Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z tofu w marynacie imbirowej, makaronem ryżowym, tagliatelle z marchewki i ogórka, sos orzechowy
SEZAM czarny, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop klonowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Ocet ryżowy (woda, ryż), Imbir różowy marynowany, Cukier, Czosnek, Woda mineralna niegazowana, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Marchew, Sok z limonki świeżo wyciskany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Chili, Sól, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Kiełki lucerny, Ogórek zielony, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 954 kJ/467 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 49,2 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 22,9 g |
Sól: 3,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.