Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
NTFY_Sałatka z tortellini, pieczoną cukinią, pomidorkami, rukolą i nasionami słonecznika, pesto z suszonych pomidorów
Cukinia, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Pomidorki daktylowe, Rukola, Nasiona słonecznika, Olej rzepakowy, Tortellini z ricottą i szpinakiem (semolina z PSZENICY durum, woda, szpinak, mąka PSZENNA, SER ricotta, SER, JAJA, marchew, sól, pietruszka, papryka, skrobia ziemniaczana, pieprz)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 134 kJ/271 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 29,0 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.