Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z tuńczykiem, awokado i grzankami bezglutenowymi, sos imbirowy

Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Awokado, Kapusta pekińska, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), SEZAM czarny, Sok z cytryny, Cukier, Imbir, Czosnek, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 341 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 15,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 35,7 g
w tym cukry: 17,3 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 11,5 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: