Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z tuńczykiem i awokado, sos imbirowy
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Kapusta pekińska, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Cukier, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Imbir, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 7,6 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.