Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z tuńczykiem i awokado, sos imbirowy

Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Awokado Hass, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Kapusta pekińska, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, Imbir, Czosnek, Sól, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
485 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: