Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Less Gluten
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, czarnymi oliwkami, keto sos majonezowy
Cebula czerwona, JAJA kurze, Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Sałata mix, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 815 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 2,8 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.