Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i brązowym ryżem, sos musztardowy
Roszponka, Cebula czerwona, JAJA kurze, Kukurydza, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Ryż brązowy, Sól, Nasiona słonecznika, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 847 kJ/203 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 17,3 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.