Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z tuńczykiem, makaronem, pomidorkami i ogórkiem, sos winegret

Sałata mix, Cebula czerwona, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 330 kJ/318 kcal
Tłuszcz: 17,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 24,5 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 15,9 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: