Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z tuńczykiem, makaronem, pomidorkami i ogórkiem, sos winegret
Sałata mix, Cebula czerwona, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 330 kJ/318 kcal |
Tłuszcz: 17,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 24,5 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.