Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z tuńczykiem, pomidorkami, ogórkiem i słonecznikiem, sos winegret
Cebula czerwona, Roszponka, Sałata radicchio, Rukola, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 4,2 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 6,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.