Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z tuńczykiem, żółtym serem, ryżem basmati, brokułami i kukurydzą, sos czosnkowy
Brokuł, Cebula czerwona, Kukurydza, Pomidorki daktylowe, Ryż basmati, Sól, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz czarny, Czosnek, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 938 kJ/224 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.