Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Less Gluten
Sałatka z twarogiem, gruszką, pomidorkami i rukolą, sos winegret
Gruszka, Cebula czerwona, Pomidorki daktylowe, Rukola, SER twarogowy chudy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 434 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 7,2 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.