Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Sałatka z twarogiem, ogórkiem, rzodkiewką i razowymi grzankami, sos winegret
Rzodkiewka, SER twarogowy chudy, Sałata mix, Dynia pestki, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 928 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 20,7 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.