Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Sałatka z twarogowym serem wędzonym, pieczonymi pieczarkami, kukurydzą i czerwoną cebulą, sos BBQ
Cebula czerwona, Papryka wędzona, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Kukurydza, Czosnek, Cukier, Nasiona słonecznika, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Pieczarki, Olej rzepakowy, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 933 kJ/223 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 15,9 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 12,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.