Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Less Gluten

Sałatka z twarogowym serem wędzonym, pieczonymi pieczarkami, kukurydzą i czerwoną cebulą, sos BBQ

Cebula czerwona, Papryka wędzona, Cebula biała, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Kukurydza, Czosnek, Cukier, Nasiona słonecznika, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Pieczarki, Olej rzepakowy, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
933 kJ/223 kcal
Tłuszcz: 13,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 15,9 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 12,8 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: