Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star

Sałatka z twarogowym serem wędzonym, pieczonymi pieczarkami, kukurydzą i czerwoną cebulą, sos BBQ

Pieczarki, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Kukurydza, Szpinak baby, Cebula czerwona, Nasiona słonecznika, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Powidła śliwkowe, Olej rzepakowy, Cukier, Czosnek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Papryka wędzona, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
933 kJ/223 kcal
Tłuszcz: 13,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 15,9 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 12,8 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: