Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z wakame, marchewką, marynowanym imbirem i sezamem, sos słodko-kwaśny
Imbir różowy marynowany, SEZAM biały, Algi wakame, Marchew, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 461 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 13,0 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.