Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Less Gluten
Sałatka z wątróbką drobiową, pieczonym jabłkiem i słonecznikiem, sos malinowy z zielonym pieprzem
Sałata mix, jabłko, Nasiona słonecznika, Cebula biała, Mąka ziemniaczana, MASŁO 82% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Zielony pieprz (pieprz zielony ziarnisty, woda, ocet spirytusowy, sól. regulator kwasowości: kwas octowy), Maliny, Olej rzepakowy, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 754 kJ/419 kcal |
Tłuszcz: 19,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 33,9 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 35,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.