Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, czarną fasolą i pomidorkami, sos z limonką
Cebula czerwona, Fasola czarna, Kukurydza, Filet wędzony z piersi z kurczaka, Roszponka, Sałata radicchio, Rukola, Pomidorki daktylowe, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 927 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 18,3 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.