Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z wędzonym łososiem, jajkiem, brokułamI, grzanki bezglutenowe , sos koperkowy
Brokuł, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, JAJA kurze, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Rukola, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 318 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 13,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 18,7 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.