Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Sałatka z wędzonym pstrągiem, pomarańczą i rukolą, sos musztardowy

Pomarańcza, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Rukola, Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
490 kJ/117 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 7,1 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: