Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star
  • Less Gluten

Sałatka z wędzonym twarogiem, brokułami i pestkami dyni, sos winegret

Brokuł, Pomidorki daktylowe, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szpinak baby, Olej rzepakowy, Dynia pestki, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
664 kJ/159 kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: