Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Less Gluten

Sałatka z wędzonym twarogiem, brokułami i pestkami dyni, sos winegret

Brokuł, Dynia pestki, Pomidorki daktylowe, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), ., ., Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
663 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: