Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Sałatka z wędzonym twarogiem i burakiem ze świeżym szpinakiem, sos winegret
Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Dynia pestki, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 879 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 10,2 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.