Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XX_Sałatka z ziemniakami i kalarepą, rzodkiewką, czerwoną cebulą i koperkiem, dressing z sokiem z cytryny i miodem

Cebula czerwona, Kalarepa, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek, Rzodkiewka, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
448 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 4,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 16,0 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,2 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: