Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XX_Sałatka z ziemniakami i kalarepą, rzodkiewką, czerwoną cebulą i koperkiem, dressing z sokiem z cytryny i miodem
Cebula czerwona, Kalarepa, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek, Rzodkiewka, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 448 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 16,0 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 2,2 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.