Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z ziemniakami, zieloną soczewicą, rzodkiewką i szparagami, pesto pietruszkowe
Rzodkiewka, Kiełki rzodkiewki, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Sałata mix, Soczewica zielona, Szparagi, Papryka słodka, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 202 kJ/526 kcal |
Tłuszcz: 26,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 61,9 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 0,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.