Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Sałatka z żółtą fasolką szparagową, szpinakiem, czarnym ryżem i pestkami dyni, sos malinowo-balsamiczny

Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Maliny, Dynia pestki, Fasolka szparagowa żółta, Sól, Ryż czarny, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
663 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 21,0 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,1 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: