Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z żółtą fasolką szparagową, szpinakiem, czarnym ryżem i pestkami dyni, sos malinowo-balsamiczny
Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Maliny, Dynia pestki, Fasolka szparagowa żółta, Sól, Ryż czarny, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 663 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 21,0 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.