Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Less Gluten

Sałatka ze śliwek, rukoli i parmezanu, sos miodowo-balsamiczny

Śliwki, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Rukola, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
597 kJ/143 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 15,5 g
w tym cukry: 12,7 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: