Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Sałatka ze śliwek, rukoli i parmezanu, sos miodowo-balsamiczny
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Rukola, Śliwki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 597 kJ/143 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 15,5 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.