Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka ze słodkim ziemniakiem, ciecierzycą, czerwoną kapustą i szpinakiem, sos orzechowy
Szpinak baby, ORZESZKI ZIEMNE, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Chili, Kapusta czerwona, Ocet ryżowy (woda, ryż), Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 809 kJ/432 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 67,5 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 15,8 g |
Białko: 20,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.