Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka ze szparagami, szpinakiem, truskawkami i płatkami migdałów, sos balsamiczny
MIGDAŁY w płatkach, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Szparagi, Szpinak baby, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 681 kJ/163 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.