Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka ze szpinaku, buraków i pomarańczy, winegret miodowo-balsamiczny
Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomarańcza, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 451 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 16,7 g w tym cukry: 11,8 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.