Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka ze szpinaku, buraków i pomarańczy, winegret miodowo-balsamiczny

Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomarańcza, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
451 kJ/108 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 16,7 g
w tym cukry: 11,8 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: