Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Sałatka ziemniaczana
Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Pieprz czarny, Sól, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki, Czosnek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 2,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.