Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, sos winegret
Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Natka pietruszki, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Papryka słodka, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 676 kJ/401 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 40,3 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.