Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Less Gluten
-
Sałatka ziemniaczana z zielonym groszkiem i serem kozim
Groszek zielony, Rzodkiewka, Sałata mix, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Papryka słodka, Pieprz czarny, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 880 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 6,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.