Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
Samosa z pomidorowo-bakłażanowym farszem z kurkumą, jogurt z miętą
JOGURT naturalny 2% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Kurkuma, Cukier, Pieprz czarny, Bakłażan, Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), Olej rzepakowy, Czarnuszka, JAJA kurze, Kiełki słonecznika, Mięta, Sól, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 609 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 26,1 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.