Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
Sandacz w sosie kurkowym, ziemniaki pieczone, marchewka baby, kalafior romanesco
Kalafior romanesco, Marchew baby, SANDACZ, Oliwa z oliwek, ŚMIETANA 15% tł., Sok z cytryny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Grzyby kurki, Natka pietruszki, Papryka słodka, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 433 kJ/821 kcal |
Tłuszcz: 20,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 81,5 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 16,9 g |
Białko: 80,6 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.